
INGREDIENTS 🌼
- 200 g de cous cous.🌾
- 4 Cebes menudes
- 3 Tomaques 🍅
- Herba-sana 🍀
- Jolivert 🌿
- Menta 🌱
- Suc de llima 🍋
- Oli d'oliva verge
- Sal
ELABORACIÓ 🔥
Posem el cous cous a remull en aigua calenta salada i unes gotetes de suc de llima, i ho deixem reposar uns 10 minuts, fins que es veja que aquest ha inflat.
Pelem les tomaques, llevant les llavors, i les tallem en daus. Seguidament, pelem les cebes i les tallem a l'estil "juliana", i piquem unes quantes fulles de menta.
Afegim la menta picada amb les tomaques, les cebes i el cous cous escorregut en un bol, i ho assaonem amb oli i sal.
Finalment, i per a donar-li millor imatge, i el toc final, afegim l'herba-sana picada i ho remenem tot.
___________________________________________________________________________________
Com podeu veure no necessites ingredients molt rebuscats per poder cuinar un plant deliciós, sense cap crueltat i idòni per als calorosos dies d'estiu, encara que jo particularment, us puc asegurar, que està bonissim tots els dies de l'any.
Espere que aquesta recepta us agrade tant com a mi 💜🐑🐓🐇🐄🐎🐍💚
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada