divendres, 6 d’octubre del 2017

Magdalenes veganes

INGREDIENTS 🌼
- 250g de farina integral de blat 🌾
- 125g de sucre moré
- 250g de margarina vegetal🍯
- 1 sobre i mig de llevat en pols
- 4 cullerades de farina de cigrons
- 2 cullerades de canella en pols
- 2 cullerades d'ametlla mòlta🌰
- 1 cullerada de sucre vainillat🍬
- El suc i la ralladura d'una llima🍋
- Sal

ELABORACIÓ 🔥
Mentre precalfem el forn a 200ºC, mesclem en un bol gran la farina de blat, el sucre, tant el moré com el vainillat, la canella, la sal y la llevadura. Dissolem la farina de cigrons en aigua fins que ens quede una textura similar a la dels ous batuts, però un poc més espesa. Calfem un poc la margarina en el microones i la fiquem també en el bol junt a la farina de cigrons dissolta, la ralladura i el suc de llima. 
Una vegada ho hem mesclat tot, rellenem motlles per a magdalenes fins a la mitat .
Fiquem les magdalenes en el forn ja calent, i les cuinem durant uns 20 minuts.

A aquesta recepta li podem donar un toc diferent afegint a la mescla de tots els ingredients 4 cullerades de cacao o garrofa en pols, i fin i tot també se li podria afergir "pepites" de xocolate.
____________________________________________________________________________

Aquesta recepta es un poc més complexa que la anterior, però el resultat paga la pena.
Espere que us haja agradat, i ja teniu una altra forma de berenar, sense cap tipus de maltractament animal. 💛🐀🐘🐛🐝🐅💗

3 comentaris:

  1. Que bona pinta!!!! Hui provaré a fer-les, segur que estan boníssimes

    ResponElimina
  2. mmm... espectacular! Ho intentaré aquesta vesprada! :)

    ResponElimina
  3. M'agrada molt el teu blog, el siguisc dia a dia! En especial, questa recepta la trobe original i de segur que boníssima!

    ResponElimina

Adventure Time - Jake 3