- 400 g de cigrons
- 1 ceba menuda
- 4-6 dents d'all
- 1 culleradeta de comí molt
- Sal al teu gust
- 1 rameta gran de jolivert fresc
- 1 rameta gran de coliandre fresc
- 1 sobre de llevadura
- Oli d'oliva
ELABORACIÓ 🔥
Posem els cigrons a remull tota la nit, es escorrem i els batem crus amb una batedora o picadora. En el cas de no poder picar-los per estar molt sòlids podem afegir un poc d'aigua.
Piquem el julivert, els alls, el coliandre i la sal tot junt en un morter, i afegim la mescla al recipient on tingam els cigrons batuts.
Afegim la llevadura i ho deixem reposar.
Si la mescla ens queda molt líquida, a l'hora de donar forma als nostres falàfels ens serà impossible. Aleshores caldrà afegir un poc de farina de cigrons.
Fem boletes amb la masa.
A partir d'ara, podem o guardar-los amb aquesta forma en el congelador i fer-los quan vulgam, o fer-los directament.
Posem oli en una paella i quan estiga molt calenta, anem afegint les boletes de massa i traent-les quan estiguen doradetes.
_____________________________________________________________________________
Aquest plat és perfecte per tindre'l preparat en el congelador i preparar-lo quan ens apetisca. És molt còmode i no massa difícil de fer, i idoni per a a menjades on tenim molt poc de temps i no podem cuinar.
És un dels meus plats preferits, i en casa el solem fer a manera de kebab amb enciam, tocama i ceba, iafegint un poc de veganesa amb un toc de llima.
Queda deliciós!! 🐧🐵💖🐻🐙🐟💛🐶🐬💗
Hola Claudia! Aquesta recepta és una passada, tinc moltes ganes de provar-la ;)
ResponElimina